VMI - Vendor Managed Inventory

Overlad alt med ordrer og lagerhold til Nomeco og brug tiden på dine kunder. Sådan lyder det gode tilbud til de apoteker, der handler hos Nomeco. Via Nomeco VMI sker varebestillingen automatisk på baggrund af elektronisk udveksling af apotekets salgs- og lagertal. VMI er en forkortelse for Vendor Managed Inventory, der kan oversættes med ’leverandørstyret lager’. VMI er baseret på apotekets egne tal og egne lager- og substitutionspolitikker. Og så er den helt produktneutral.

 

Et stærkt partnerskab  

VMI er baseret på et tæt logistisk partnerskab. Apotekets styrke er den farmaceutiske faglighed, og i Nomeco trækker vi på stærke kompetencer inden for IT, logistik og lagerstyring. På den måde bidrager vi hver især med det, vi er bedst til. Apotekets VMI-konsulent har ikke alene stærke logistikkompetencer, men er oftest en erfaren farmakonom med apoteksbaggrund. Så vi taler samme sprog, hvilket understreger, at det tætte samarbejde er forudsætningen for succes.

 

Bruges af de fleste

At VMI er en succes, er ikke bare noget, vi påstår. Tallene taler for sig selv: Størstedelen af landets apoteker benytter Nomecos VMI, og mere end halvdelen af omsætningen på de danske apoteker bliver håndteret via VMI.

 

Fordele ved Nomeco VMI

  • at apoteket bliver mere konkurrencedygtigt

  • at apoteket kan fastholde en høj servicegrad på apoteket

  • at logistikomkostningerne er minimale, da apoteket ikke skal bruge tid på at bestille varer hjem

  • at apoteket får mere tid til kunderne
  • at apotekets indkøb bliver optimeret - ikke mindst i forbindelse med substitution

  • at apoteket er på forkant med den logistiske udvikling

Lone Andreasen Afdelingschef VMI
36142005