Ny hjemmeside

Nomeco er stolt over at kunne præsentere vores nye redesignede hjemmeside. Vi har redesignet siden med jer i tankerne, effektiviseret menuerne, forenklet navigationen, bygget et responsivt layout til alle platforme og givet mere plads til information om vores mange services.
 
Du kan stadig logge ind på vores selvbetjeningsløsninger i øverste venstre hjørne, og dit login og password har ikke ændret sig.
 
Vores nye hjemmeside sender et klart signal om, hvem vi er, hvad vi står for, som Danmarks foretrukne samarbejdspartner inden for sundhedslogisitk.
 
Hjemmesiden har også fået et mere rent design og et intuitivt og ensartet navigationssystem. Siden er også fuldt responsiv med mobile enheder, hvilket gør det nemt at navigere på en bred vifte af webbrowsere og bærbare enheder.
 
Vi er virkelig stolte af den nye hjemmeside og føler det vil skabe den oplevelse, du leder efter, når du besøger os. Vi opfordrer alle til at besøge og udforske hjemmesiden modtager gerne feedback om, hvordan vi kan forbedre vores hjemmeside. Du skal blot sende din feedback til ckv@nomeco.dk