Elev i Nomeco

Nomeco ansætter hvert år 2 elever. Vi ansætter både handelselever med logistik som speciale, og kontorelever med administration som speciale. Som elev i Nomeco bliver du en del af et stærkt og dynamisk arbejdsmiljø i en spændende virksomhed, hvor kvalitet, præcision og udvikling er nogle af nøgleordene.

 

Handels -og kontorelever

På vores hovedkontor i København ansætter Nomeco hvert år elever med tiltrædelse 1. september.

 
Stillingerne bliver opslået på vores hjemmeside og på Elevportalen i februar/marts.

 
Vi ansætter både handelselever med logistik som speciale og kontorelever med administration som speciale. Som elev i Nomeco bliver du en del af et stærkt og dynamisk arbejdsmiljø i en spændende virksomhed, hvor kvalitet, præcision og udvikling er nogle af nøgleordene.

 
I løbet af den toårige uddannelsesperiode vil vores elever arbejde seks måneder i fire forskellige afdelinger – fx indkøb, kundeservice, økonomi og logistik. I din uddannelsesperiode skal du også på skoleophold. Uddannelsen afsluttes med et eksamensprojekt.

 
Alle elever får et bredt orienteret og varieret uddannelsesforløb, og ikke mindst et solidt kendskab til administration og logistik i en virksomhed, der er centralt placeret i medicinalindustrien.

 
Kunne du tænke dig at blive elev i Nomeco har du mulighed for at søge allerede nu. Send din ansøging her

 

Læs mere om uddannelserne som Handelselev og Kontorelev.