Forside view

Nomeco foretager løbende en vurdering af de problemstillinger vi påføres som et resultat af Corona, og er i tæt dialog med de ansvarlige myndigheder. ...
Overlad alt med ordrer og lagerhold til Nomeco og brug tiden på dine kunder. Sådan lyder det gode tilbud til de apoteker, der handler hos Nomeco. Via Nomeco VMI sker varebestillingen automatisk på baggrund af elektronisk udveksling af apotekets salgs- og lagertal.
Dansk verdensnyhed til personer med demens fra Otiom A/S bliver første produktlancering for Specific Care, som er en nyoprettet forretningsenhed i Nom...
Se højdepunkter fra Grand Opening af Nomecos nye lager i Køge.
 
Lægemiddelstyrelsen har godkendt Nomeco Warehouse Site ONE til at håndtere og distribuere medicinske produkter kun 8 dage efter inspektion.
Drømmer du om at give bedre kunderådgivning og få mere tid i hverdagen? Nomecos iPad hjælper dig på apoteket med begge dele.
Nomeco er en lægemiddelvirksomhed og er derfor underlagt en lang række offentlige krav og regler. Bl.a. kræves der flere tilladelser fra myndighederne for at kunne drive virksomheden. Her finder du en opdateret oversigt over de mest centrale tilladelser.

For en lægemiddelvirksomhed kan det være både praktisk og administrativt krævende selv at håndtere kliniske forsøg. Ved at outsource distributionen - eller dele af den - frigør virksomheden interne ressourcer og styrker samtidig såvel sikkerhed som kvalitet af distributionen af klinisk forsøgsmedicin.

 

Opbevaring, ompa...