Vi er apotekernes foretrukne samarbejdspartner

Nomeco er apotekernes foretrukne samarbejdspartner. Vi har stort set alle landets apoteker som kunder, og næsten halvdelen får udelukkende deres varer leveret fra os. Samarbejdet er baseret på tæt dialog, høj servicegrad, sikker levering og en vifte af værdiskabende løsninger og koncepter.

Mere end 20 kundeservicemedarbejdere og 10 VMI-specialister sidder hver dag klar til at hjælpe og besvare spørgsmål, og 300 lagerekspedienter sørger for at få varerne pakket og klar. 75 chauffører kører flere millioner kilometer om året for at få varerne ud. Hos Nomeco handler apotekerne lokalt, da vi har filialer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Vi kender apotekernes behov og forsøger at være på forkant med tilbud, der kan lette apotekernes hverdag. Vi er altså en fremtidsrettet og innovativ samarbejdspartner, der altid er i udvikling for vores kunders skyld. Vi tilbyder vores kunder adgang til en lang række online services - løsninger, der kan effektivisere arbejdet og højne apotekets kundeservice.

Nomeco er Danmarks største lægemiddelgrossist. Vi leverer alt til landets apoteker - fra hjertemedicin til solcreme.