Ikke Registrerede Specialiteter

I Nomeco HealthCare Logistics ▪ SygehusService har vi meget fokus på Ikke Registrede Specialiteter (IRS) og har igennem årene udviklet stor erfaring og ekspertise på området. Vi tilbyder farmaceutisk rådgivning og assistance, når det akutte behov for et udenlandsk lægemiddel opstår.

Vi hjælper sygehusapoteket med at skaffe udenlandske lægemidler, der ikke er registrerede i Danmark, hvis der er et behov for præparatet til en patientbehandling på sygehuset. Nogle præparater lagerfører vi – andre hentes hjem på bestilling. Ved forespørgsler på ukendte lægemidler hjælper vi med at fremskaffe oplysninger om produktet – herunder tilgængelighed, leveringstid og pris. Vi bestræber os på altid at være konkurrencedygtige på vores priser under hensyntagen til serviceniveau og leveringstid.

I vores online kundecenter findes yderligere information omkring vores IRS-koncept samt adgang til vores database (IRS Online). Den indeholder alle de Ikke Registrerede Specialiteter, som gennem tiden har været håndteret af Nomeco HealthCare Logistics ▪ SygehusService.

Tjek også specificpharma.eu