Forsendelse

Nomeco HealthCare Logistics tilbyder at koordinere og håndtere transporten til vores kunders kunder. På baggrund af vores transportmængde har vi forhandlet transportaftaler, som giver vores kunder adgang til attraktive transportpriser. I vores tætte samarbejde med store transportvirksomheder har vi etableret kvalitetssikringsprogrammer for leverancer til det danske og nordiske marked. Kvalitetsprogrammet betyder bl.a., at transportselskabernes chauffører modtager oplæring, og at Nomeco foretager regelmæssige revisioner.

Leveringen til dine danske grossistkunder foregår ifølge planlagte og brugerdefinerede ordninger for hver enkelt af de største grossistkunder. Nomeco har leveringsaftaler med alle de vigtigste danske detailgrossister. Leveringer til de største nordiske grossister foregår normalt i overensstemmelse med de faste, aftalte leveringsmønstre. Haste- og nødleverancer sker om nødvendigt med fly.

Sygehusapoteker betjenes af Nomeco HealthCare Logistics ▪SygehusService. Den fysiske levering af varer til hospitalerne sker både fra Nomecos centrallager og fra vores grossistlager. Leverancerne er tilpasset til behovene på det enkelte sygehusapotek, hvilket betyder en til fem leverancer om dagen. Derudover får alle sygehusapoteker ad hoc-leverancer, hvis der er hasteordrer, eller det drejer sig om en nødsituation.

Leverancer til andre grossister, fx detail- og veterinærgrossister, tilpasses de større grossister.